De najaarscursus wijnbrevet SWEN 2 start op 19 september a.s. in hotel Campanile in Amsterdam

 (Voor de beste resultaten gebruik de  Internet Explorer  om problemen met links te voorkomen)

Welkom bij Invivé: Uw specialist in Kwaliteitswijnen!

Wijnhandel Invivé is vanaf 1994 gespecialiseerd in kwaliteitswijnen. Het afgelopen jaar hebben we er voor gekozen ons daarnaast te specialiseren in Duitse wijnen omdat we vinden dat deze wijnen een veel beter imago verdienen dan men vandaag de dag aan deze wijnen toekent. De ongekend zuivere rieslings, silvaners en  burgunderwijnen, die allen gastronomisch zeer breed inzetbaar zijn, zijn van een zeer hoog niveau, mede doordat de producenten al tientallen jaren tot de absolute top van Duitsland behoren. We staan voor 100% achter de kwaliteit van deze wijnen en geloven er heilig in dat ze ooit dezelfde status zullen verkrijgen als in hun eigen land! Gelukkig hoeven we de sommeliers van de toprestaurants niet meer te overtuigen van hun kwaliteit en daarom zetten we hoog in en zullen we eerst proberen deze wijnen op de wijnkaart van restaurants uit het topsegment te krijgen. Op dit moment leveren we diverse Duitse wijnen aan o.a. de volgende restaurants:

Beluga (Maastricht)
Savelberg* (Voorburg) Lute (Ouwerkerk a/d Amstel)
De Nederlanden* (Vreeland) Promers (Naarden-Vesting)
Hermitage* (Rijsoord) Idylle * (Zweeloo)
De Treeswijkhoeve* (Heeze) De Kastanjehof (Lage Vuursche)

De door ons geselecteerde wijnen zijn afkomstig van wijnboeren die kwaliteit hoog in het vaandel dragen en werken met een beperkt rendement waardoor de wijnen rijke, weelderige en geconcentreerde indruk achterlaten. Het belangrijkste doel van ons bedrijf is om hoogwaardige wijn tegen scherpe prijzen te leveren. Dankzij veel speurwerk en het uitstekende proefvermogen van onze vinoloog denken wij aan deze eis te kunnen voldoen.

Daarnaast hebben wij een gevarieerd assortiment aan kwaliteitswijnen in verschillende prijsklassen uit de grote klassieke wijnlanden, de kleinere wijnproducerende landen en de zogenaamde "nieuwe wijnlanden". Wij leveren aan de horeca, het bedrijfsleven (o.a. kerstpakketten en relatiegeschenken) en aan een beperkte groep van kwaliteitsbewuste particulieren. Wij houden onze wijnen zelf op voorraad in ons magazijn in Bussum. Snelle levering is derhalve in de regel geen probleem.

 

  • Voor meer informatie over wijn e.d. verwijzen wij u graag naar:
    http://wijn.pagina.nl
    http://wijn-cursus.pagina.nl

    Laatst bijgewerkt: 13 juli 2007