ADRESGEGEVENS INVIVÉ

Kantoor en magazijn
Gooiberg 15B
1406 SM Bussum
Tel: 035 - 5243894
Fax: 035 - 5259248

E-mail
algemeen : info@invive.nl
cursussen : cursus@invive.nl
verkoop : verkoop@invive.nl

 

Routebeschrijving
Komende vanuit Amersfoort/Utrecht:
vanaf de A1 neemt u de afslag 8 - Blaricum /Huizen. Aan het einde van de afslag gaat u bij de stoplichten linksaf. Bij de volgende stoplichten wederom links. Vervolgens onder de snelweg door en dan de 1e rechts (= Amersfoortse Straatweg). Bij de 1e stoplichten gaat u linksaf (Ceintuurbaan). Vervolgens bij de 3e rotonde linksaf (voor driekwart nemen; de Bussumergrindweg). Bij het 1e stoplicht rechtsafslaan (de Struikheiweg). Weg vervolgen en na een bocht naar rechts de 2e straat links: de Gooiberg. Na 200 m zitten wij aan de rechterkant op nummer 15 B.

Komende vanuit Amsterdam:
Vanaf de A1 neemt uit afslag 8 - Blaricum/Huizen. Onderaan de afrit steekt u de weg over (= Amersfoortse Straatweg). Bij de 1e stoplichten gaat u linksaf (Ceintuurbaan). Vervolgens bij de 3e rotonde linksaf (voor driekwart nemen; de Bussumergrindweg). Bij het 1e stoplicht rechtsafslaan (de Struikheiweg). Weg vervolgen en na een bocht naar rechts de 2e straat links: de Gooiberg. Na 200 m zitten wij aan de rechterkant op nummer 15 B.

Voor een routebeschrijving vanaf uw adres naar ons magazijn in Bussum adviseren wij u de volgende site te gebruiken: www.map24.nl.